Söndagspyssel

 Än så länge vackert väder! Men inte är vi ute just nu ändå. Har spenderat morgonen på lokala affären och storhandlat för veckan som kommer. Skönt att ha lite hemma och slippa skicka maken till affären varje kväll efter jobbet. Men det tar på krafterna att storhandla med 2 barn. Mini-me sov i bärsjalen så hon var "självgående". Lilleman hjälpte till att "blippa" alla varor, läsa inköpslista (inte illa när man är 3.5 år va *ler*) och säga "det vill jag ha, den vill jag ha och varför får jag inte en sådan där!!" ;-) Det är så sköööönt när man kommer hem efteråt.

Mini-me kryper! Ja, inte riktigt, men nära på! Hon drar sig fram liggandes på mage och kommer nu faktiskt så långt att man undrar var hon tagit vägen ;-) Vilket i och för sig inte borde hända i våran lilla lägenhet *haha* Det är bara en tidsfråa innan hon försvinner iväg snabbt som vinden precis som bror sin. Måste med andra ord börja tänka på att hålla koll på Lillemans leksaker så hon inte smaskar i sig smådelar. Han älskar att hälla ut alla smådelar han kan hitta i en enda hög på golvet och leka att det är olika maträtter etc.

Började morgonen med pyssel till makens mormor som fyller år nästa helg. Det är så mycke lättare och går så mycket fortare när man får fixa själv utan en liten på armen som sliter i papper och annat spännande! Är ganska nöjd även om det fortfarande finns saker jag hade gjort annorlunda med andra medel (t.ex en stämpel där det står grattis istället för att skriva själv). Fyller på med material och verktyg i lådorna när jag kan men det finns så begränsat med saker i affärerna hemma och jag har inte haft möjlighet att sätta mig vid datorn och leta efter ställen att skicka efter till bättre priser. Har fått löfte av svägerskan att hon ska hjälpa mig att fixa några saker via Tradera (eftersom hon ändå sitter vid Tradera ofta och jag inte har kommit igång och ändå inte kan hålla koll på aktionerna utan egen dator). Vill ha en skärmaskin, en cuttle-bug, olika stämpelfärger, stämplar... oj oj oj! Listan kan göras LÅNG! Problemet är att inget kommer gratis och till råga på allt så måste det rymmas någonstanns hemma. I en 3 rok på 72 kvm och 4 personer så finns det inte allt för mycket utrymme över. Men vänta bara... så fort vi får större så ska det inredas en hörna får mitt pyssel!


Ännu ett...

Välkommen lilla du...

Insidan

Mina kort

50-årskortmera födelsedagskort60-årskort55-årskortgrattis!Insida

Här för sällan

Jag vet... jag är dålig på att uppdatera ;-) Men bara för att jag inte har någon dator till "vardags". Lånar fortfarande mammas när vi är där vilket just nu inte händer så ofta. Väntar och väntar på dator och Internet men av olika anledningar så har det dragit ut på tiden.

Har ett nytt intresse dock. Göra egna kort! Jättekul! Jag är fortfarande nybörjare och har begränsat med material och framför allt begränsat med tid att ägna åt min nyvunna kärlek ;-) Men det jag hunnit med hitills har varit helkul! Skulle behöva en dag i stockholm för att botanisera i specialbutiker och bland papper och verktyg. Nu blir det vad jag kan hitta på stan hemma och där finns verkligen inte allt för mycket att hänga i julgran. Men det går! Kommer lägga in lite kort här om någon är intresserad.

Dottern tar sig fram! Sedan några dagar tillbaka så har hon sakta men säkert börjat dra sig fram på golvet. Hon hinner inte så långt innan man hinner ifatt dock. Hon tröttnar fortfarande ganska fort på att ligga på golvet men bara det att hon tar sig fram lite hoppas jag ska väcka lite intresse för att vara mer självständig och inte hela tiden vara beroende av att bäras runt. Hon drog sig upp i leksakslådan i vardagsrummet igår med resultatet att den rasade över hela henne! Oj så arg hon blev! Men ingen större skada skedd.

Sonen har varit sjuk hela veckan och därför hemma från dagis. Nästa vecka är det dagis igen som tur är för han klättrar snart på väggarna här hemma. Han saknar sina kompisar och saknar att kunna fara runt och leka som vanligt.

Kalas idag hemma hos svägerskan. Tårtkalas! Vi har laddat ända sedan förra lördagens tårtkalas  som var det 3e i raden på bara 2 veckor...

RSS 2.0