Nyförälskad

Jag är nyförälskad! I ett par ringar! Släta, smala enkla guldringar med barnens namn inristat på ovansidan. Vill ha! Men inte var det gratis (så klart) så det får vänta ett tag. Man kanske kan önska sig i kombinerad födelsedagspresent/julklapp/morsdagspresent :-D

Förra helgen var det dop. Och det gick mycket bättre än jag någonsin hade kunnat hoppas på. Vi var genomförkylda alla 4 och hade inte sovit på två nätter innan men trots det satt Lilleman still  och tyst i kyrkan. Mini-me låg snällt i famnen tills prästen hade badat henne lite lätt (då tröttnade hon på att vara still och ville därifrån). Fika och lättlunch med sedvanlig presentöppning. Inte en enda present som var "dublett"! Inte illa! Självklart fick vi hjälp av kusin vitamin och krakel spektakel som aldrig kan låta bli. Trots att man ber snällt flera gånger och dessutom sedan på skarpen, så måste man vara med och slita i kort och paket. Lilleman tröttnade och gick därifrån! Men summa summarum var det en jättebra dag!

Veckan som varit har vi sedan spenderat hemma, först alla 4 eftersom maken var sjuk han också. Missade 5 månaderskontrollen på BVC eftersom de inte ville vaccinera Mini-me när hon var förkyld. Nytt försök på onsdag.

Annars har det inte hänt så mycket i veckan som gått. Dagis igen på tisdag. Skönt men tomt.

RSS 2.0