Äppelmos

Det kokas äppelmos. I stora lass. Plockade 4 kassar Transparent Blanche hos makens bror i helgen och nu ska här bli mos! Mums till pannkakan det! Det står en äppelpaj på bänken och väntar också :-D Sensommar när den är som bäst, om man nu struntar i regnet som fullkomligt vräker ner utanför fönstret!

Weekend hos svärföräldrarna. Vi har varit hos makens familj i några dagar. Kusinerna har haft kalas med tårta och allt som hör till. De är bara 3 stycken monster mellan 3 och 6 år men OJ va de låter när de sätter fart! Den ena leker speedway, den andra sitter i kassan på affären och piper med kassaapparaten och den tredje hittade en stor traktor att köra runt i huset. Är glad att vi bara har 2 barn och att de som tur är inte är enormt högljudda än.

Åter i vardagen i morgon. Maken börjar jobba och på tisdag är det dags för dagis för Lilleman. Det är med blandade känslor jag skickar iväg dem. Jag gillar att ha hela familjen hemma, vem gör inte det. Men samtidigt är det skönt när man kommer tillbaka i sina vardagsrutiner. Allt tar lite längre tid när man är alla hemma. Lilleman ska börja på ny avdelning på dagis och det ska bli spännande. Ser fram emot all tvätt som blir när han nu blöjfri ska skickas till dagis och med all säkerhet kommer glömma säga till när det är dags. Mini-me växer så det knakar. Hon döps om några veckor och det börjar bli dags att leta fram kläder åt både henne och mig inför kalaset. Sonens kläder är klara och maken har hur mycket som helst att välja på. Men min garderob må vara fylld till brädden... men det finns ändå inget att sätta på sig som känns bra. Så på tisdag blir det raka vägen ner på stan med mormor som barnvakt under shoppingen för att se om vi kan hitta något lämpligt som både passar, platsar och dessutom är amningsvänligt utan att se ut som en jutesäck.

Kommentarer
Postat av: Jiz

Amningsvänliga kläder är inte snygga! Så är det bara. Vill man vara fin får man ha bökiga kläder på sig :-)

2008-08-17 @ 14:53:15
URL: http://jiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0